Spar, men ikke på kvaliteten af dit hundefoder

HILLS VOKSENFODER - ADULT SMALL/MEDIUM (Foto: Petworld.dk)

HILLS VOKSENFODER - ADULT SMALL/MEDIUM (Foto: Petworld.dk)

Har du en stor hund, som skal bruge mange kilo mad om dagen? Er du træt af altid at skulle slæbe en tung pose hundemad med hjem, hver gang du er på indløb? Og er din pengepung udmattet af at lægge ud til al den mad i tide og utide?

Så sørg for at slå til, når der er gode tilbud at hente på landets store kæledyr sites. Når du finder det gode tilbud, er det med at købe stort ind, hundemad holder sig jo heldigvis længe. Når du køber stort ind på tilbud kan du ende med at spare forholdsvis store beløb, som du kan bruge enten på dig selv eller noget ekstra sjovt til din hund.

Ingen dårlig mad

I sin iver efter at spare penge på den dyre hundemad, skal man dog ikke forglemme sig helt og byde sin hund en kost, som ikke nærer eller som på nogen måde er usund. Se derfor efter de store, kendte mærker, som lever op til internationale krav for hundemad, og hvor du kan være sikker på, at der ikke er nogen suspekte produktionsmetoder eller forkert indhold. Husk også at variere din hunds kost indimellem. Måske ved at skifte mærke eller ved at supplere tørkosten med vådfoder. Din hund har også brug for at smage noget forskelligt engang imellem.

Se gode tilbud på hundefoder her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *