Royal Canin er god energi til brugshunderacen

En hund med fast arbejde har brug for fast føde fra Royal Canin (Foto Petworld.dk)

En hund med fast arbejde har brug for fast føde fra Royal Canin (Foto Petworld.dk)

Alle ved, at en hund kan trænes, og nogle hunde er endda så dygtige, at de kan arbejde for føden. Der tænkes på brugshunde, der er kendetegnet ved at være hunde, der er trænet med det formål, at de skal udføre bestemte arbejdsopgaver. Det kan både være for privatpersoner eller i deciderede erhverv, og hunderacerne er typisk schæfere, rottweilere, boxere eller en række andre.

Brugshunde har brug for masser af energi, når de skal kunne arbejde, og foderprodukter fra Royal Canin er et godt bud. I hjemmet kan hunden for eksempel have vagtopgaver. Det foregår så ofte ved, at hunden bor uden for i sit eget hundehus eller eventuelt er lænket til en staldbygning. På gårde og ved store bygninger er det oftere set end inde i byen, når det handler om en privatejet hund.

Men også mange virksomheder benytter vagthunde uden for deres bygninger. Der findes også tjenestehunde, der arbejder med politiet eller militæret, eller måske er der tale om en hund, der snuser sig frem til ulovligheder i lufthavnen.

Selv en civil brugshund vil kunne lide foderprodukterne fra Royal Canin

For det er jo ikke sikkert, at din hund er en brugshund, bare fordi dens race kan være det. En hund som schæferen er for eksempel en kærlig familiehund i mange hjem, og den er vel det bedste eksempel på, at en brugshund kan bruges til så meget andet.

Selv familiehunden skal bruge masser af god energi, især hvis familien er stor, og der er masser af børn i huset. Hunden er en ægte beskytter, og den bruger mange kræfter på at vogte over din familie, lege med jer og være den bedste hund, den overhovedet kan være.

Se et stort udvalg af produkter fra Royal Canin

Modtag Royal Canin med posten

Share

One thought on “Royal Canin er god energi til brugshunderacen

  1. Pingback: Køb Royal Canin Veterinary Diet, hvis du har kæledyr med allergi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *