Lækre olier fra Henne pet food til dyr med pelsproblemer

Henne Pet Food (foto petworld.dk)Mange hunde og katte kan lide af pelsproblemer, såsom skæl og kløe, tør hud, fældning, allergi og mat pels. Det er ubehageligt for dyret, der skal gå og klø og kradse sig til blods, og det er ubehageligt for dig som ejer, der for det første skal være vidne til hundens eller kattens ubehag, og for det andet, skal støvsuge konstant, fordi dyret taber så meget pels.

Det kan føre til bare pletter i hundens eller kattens pels, hvor man kun kan se den sprukne hud, og dyret kommer hurtigt til at se lidt affældigt ud. Det kan hjælpe at smøre de bare pletter, som du ville smøre dig selv ind i creme, men hvis du vil tage fat i problemet ved dets rod, skal du hjælpe dyret til at blive fugtet indefra. Det kan du med særlige olier fra Henne pet food, der skal indtages som et kosttilskud til hunden eller kattens almindelige kost.

Lakseolie fra Henne pet food smører hele dyrets system

Både menneskers og dyrs immunforsvar er helt afhængige af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, og det er derfor, at det anbefales, at kosten indeholder en god mængde sundt fedt. For nogle er fedtet i kosten dog ikke nok, og så kan et tilskud af olie gå ind og reparere på systemet. Hvis dyret ikke får nok olie, vil det i første omgang kunne ses på hud og pels, men på længere sigt, vil det kunne udvikle sig til mere alvorlige tilstande. Det kan være gigt, nedsat nyrefunktion, betændelsestilstande eller generelt nedsat immunforsvar.

Lakseolien fra Henne pet food har et stort indhold af de gode omega-3 og omega-6 fedtsyrer, fordi den er baseret på laks, der er en særdeles fed fisk. Omega-3 styrker immunforsvaret og forebygger hjerte-/karsygdomme, mens omega-6 har en gavnlig virkning på hud og hår. I olien arbejder fedtsyrerne sammen om at give din hund det bedste, så den kan være sund og pæn i hud og pels.

Find produkter fra Henne pet food

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *