Køb loppemiddel til kat og undgå lopper

Gør din kat fri for lopper (foto petworld.dk)

Gør din kat fri for lopper (foto petworld.dk)

Der findes nok ikke meget værre, end at have en kat, der har lopper, og det får de små kræ jo fra tid til anden, uden der er meget, som du kan gøre ved det. Heldigvis kan du hurtigt få bugt med lopperne, når først de har sat sig på din hund eller kat, og det kan du nemt gøre ved at købe noget loppemiddel til kat. Loppemiddel til din kat er hverken særlig dyrt eller særlig svært at få smurt katten ind i. Det koster ikke særlig meget og kan både købes hos enhver online dyrehandler og i en fysisk butik, og det er lige så nemt som at give din kat en bad, for meget loppemiddel til katte på markedet bliver nemlig påsmurt og gnedet ind i en kats pels, mens du giver den en bad.

Køb loppemiddel til din kat og slip for krads og kløe

Lopper kan være til stor gene for mange ejere, fordi de også kan risikere at hoppe over på ejeren og blive til gene der. Det kan give rødme, kløe og udslæt og kan være enormt irriterende. Dette kan du også slippe af med ved at give din kat noget loppemiddel til katte – på den måde slipper din kat nemlig af med lopperne, og det er forhåbentlig din kat, der er sværest at give et bad af jer to. Dernæst kan du nemlig sagtens tage et hurtigt bad og bruge noget loppemiddel, der ikke er til katte, og vupti, så er i begge to loppefrie.

Loppemiddel til din kat er ikke dyrt

Heldigvis for dig, der har en kat, der tit får lopper, er loppemiddel til din kat langt fra dyrt. Derfor kan du sagtens købe loppemiddel til din kat uden at din økonomi går helt i stykker.

Køb loppemiddel til din kat hos billigdyrehandel

 

Læs meget mere om loppemidler:

Loppemiddel er det bedste løsning til bekæmpelse af lopper

Sørg for din hunds velfærd med loppemiddel til hunde

Share

One thought on “Køb loppemiddel til kat og undgå lopper

  1. Pingback: Få et loppehalsbånd og slip for lopper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *