Klar til hund: Hundefoder, hundeseng og hundesele

Har i det nødvendige til hunden? hundefoder er selvfølgelig det vigtigste (foto petworld.dk)

Har i det nødvendige til hunden? hundefoder er selvfølgelig det vigtigste (foto petworld.dk)

Der er blevet plaget i lang tid. Børnene har været ellevilde, de vil bare gerne have en lille hund. En de kan lege med og passe. Og nu er du også blevet overtalt, for det kunne da være hyggeligt med en lille hund i familien, som I alle sammen kunne gå ture med, give mad og lege med. Og børnene vil samtidig også have godt af at lære at passe på et lille væsen, og få det ansvar, der hører med til det.

Inden I skal ud og hente den lille hund, er der selvfølgelig en række ting, som I skal have købt for at være helt klar til, at der kommer et lille nyt familiemedlem. Her kommer de vigtigste ting.

Det skal I have: hundefoder, hundeseng og hundesele

Først og fremmest skal hunden have en seng at sove i. Køb en hundekurv, som kan stå i bryggerset, og som I så kan putte et par tæpper ned i eller en blød pude. Lær hunden fra start at sove i sådan en hundekurv, så den vender sig til det.

Herudover skal I også investere i en hundesele til jeres hund. Hundeselen skal passe til hunden, så den skal have den rette størrelse. En hundesele skal I bruge, når I dagligt skal ud og gå tur med hunden. Hunde elsker at gå tur, og det er med at opdrage hunden til at gå pænt i en hundesele fra starten af.

Sidst men ikke mindst skal I købe det rette foder til hunden. Det skal være noget foder, der igen passer hundens behov. Man kan som regel finde det største udvalg på nettet. Det skal have de rette vitaminer og mineraler og kunne holde hunden mæt og med god energi i kroppen hele dagen lang. Prøv med lidt forskellige smagsvarianter, så hunden ikke bliver træt af det.

Du kan læse mere om hundefoder i disse indlæg:

Forkæl din hund med det rigtige hundefoder

Hundefoder skal tilpasses din hund

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *