Kattemad – hvad skal du vælge?

HILLS KATTEFODER (Foto: Petworld.dk)

HILLS KATTEFODER (Foto: Petworld.dk)

Er du ny katteejer, kan det være svært at finde ud af, hvad dyret skal have at spise. Ikke fordi det er svært at finde noget overhovedet, men fordi det er svært at vælge. Mange forskellige producenter kæmper om din opmærksomhed med farverige reklamer og opsigtsvækkende tilbud. Her er det vigtigt, at du giver dig god tid til at finde ud af, hvad din kat skal have at spise. Gode vaner betyder alt og kan forhindre overvægt både nu og i fremtiden.

Tør – eller vådfoder?

Det er altid et stort spørgsmål. Og forsøger du at finde svaret på nettet, vil du hurtigt blive endnu mere forvirret. De fleste katte kan bedst lide vådfoder, men desværre er tørfoder langt bedre for den. Den hårde konsistens træner kattens tænder, og det vil den komme til at mangle, hvis den kun spiser vådfoder. Hvis du vil have et kompromis, kan du eventuelt blande tørfoder i vådfoderet, så der er lidt af begge dele.

Vælg ud blandt mange

Når du har fundet ud af, hvilken slags foder det skal være, skal du bare udvælge det mærke, du vil købe. Hills, Arion, Royal Canin, Eukanuba.. Der er mange at vælge imellem. Alle har de fordele, og alle har de udviklet produkter, som kan give din kat mad fra den er killing til den bliver mæt af dage.

Læs mere om kattemad her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *