Kattefoder – købes hos de professionelle

Blå, gul eller rød? Smalle, midt i mellem eller brede, kuglerunde eller labyrintiske? Hvordan skal din madskål til katten ser ud? Der er et hav af muligheder – og du eller katten bestemmer hvordan stilen er hos jer. det vigtigste er jo heller ikke designet på madskålen, men hvad der fyldes i dem.

Hvorfor købe hos de professionelle

Er du én af dem, der tænker over, hvad du fylder i kattens mavesæk – eller er du mere orienteret mod, hvor du får det bedste tilbud – eller billigste udvalg? Der er nemlig forskel på dyreejere og dyremad. Hos en dyreforhandler kan du finde lige netop den variant, der passer bedst til både din katterace – samt kattens stadie i livet.

Det er nemlig ikke hensigtsmæssigt at fodre katten med den samme variant af foder dag ud og dag ind uden at kigge på dens alder. Killinger har brug for andre vitaminer og en anden ernæringssammensætning, end fx gravide katte – og endelig skal seniorkatten have taget hensyn til evt. skavanker, også i sin kost.

Det er svært at fremhæve et mærke, eller en producent, hvis produkter er bedre end andre. Et godt råd er altid at prøve sig frem, og så spørger de professionelle til råds undervejs. Du kan også iagttagekatten reaktion, når den tilbydes en variation af de mærker, du har valgt at præsentere den for. Ikke kun dens opførsel, men også væremåde, affføring og så videre. Og jo, katten kan også være kræsen, så giv den tid. Og held og lykke i foderjunglen.

Find både billigt og kvalitetsrigtig kattefoder her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *