Kaninbure skal passe på den søde lille ninus

Til dig der ønsker din kanin det bedste (foto lavprisdyrehandel.dk)

Til dig der ønsker din kanin det bedste (foto lavprisdyrehandel.dk)

Kaninen er nok det mest nuttede dyr, der findes på fire ben, det er i hvert fald tæt på, den er sød og den er super blød. Derfor er det en god idé med en kanin som kæledyr til dit barn, men så skal udstyret altså også være helt i orden. Sådan en sød kanin skal have et super godt bur, som er lavet af 100 procent kvalitetsvarer. Vigtigheden af et godt kaninbur kan ikke skæres ud i pap nok gange, det er simpelthen alfa og omega. Hvis ikke buret er godt, så risikerer du, at din kanin slipper ud, og så kan der altså ske mange grimme ting, den søde kanin kunne for eksempel blive spist af en sulten ræv, og det er altså ikke sjovt, at skulle fortælle sit barn, at kaninen er kommet i himmelen. Kaniner er udbryderkonger af natur, de elsker at grave, og det skal altså tænkes ind, når der skal investeres i et kaninbur.

Kaninbure skal passe til antallet af kaniner

Kaninbure fås i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt, at man har et bur, hvor der er god plads til sin kanin, så dens livskvalitet er høj, der er ikke noget værre end en deprimeret kanin, det er ikke et sjovt kæledyr. Man skal også gøre sig klart, hvor mange kaniner der skal være plads til i kaninburet, husk på at hvis der både er en dreng –og pigekanin, så kommer der hurtigt mange små søde kaninunger, men det kræver altså et temmelig stort bur.

Køb dit kaninbur hos dyrehandleren

Kaninbure kan blandt andet købes hos en dyrehandler, og her har de stor viden omkring kaniner og dens bure, så hvis du har spørgsmål eller er usikker på noget angående buret, så kan du få svar på dem hos dyrehandleren, de er eksperter på området, og du kan gå derfra med det helt rigtige kaninbur.

Klik her og køb et kaninbur

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *