Kaninbur kan både være transportabelt og stationært

Et udendørs kaninbur er altid en fornøjelse (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et udendørs kaninbur er altid en fornøjelse (foto lavprisdyrehandel.dk)

Har du en kanin? Eller vil du gerne have en kanin? Uanset hvad, så handler det naturligvis om, at du giver den de allerbedste levevilkår. Man vil måske foranlediges til at tro, at kaniner har det dejligst, hvis de får lov at gå frit omkring hele tiden – ligesom katte og hunde. Men sådan er det ikke nødvendigvis. Et kaninbur er en rigtig god løsning som et lille hjem til din kanin.

Et godt kaninbur

Kaniner er søde, bløde, nuttede dyr, men ikke altid lige kvikke. Derfor skal man passe godt på dem. Man skal give dem tryghed og omsorg. Det kan et kaninbur være med til. Nogle kaninbure er faste installationer, der eksempelvis står udenfor eller indenfor. Her er de boltret fast til væg, gulv eller jord og giver plads til et dejligt kaninliv. Nogle har sågar indgange, så kaninen selv kan bevæge sig ud og ind. Men der findes også kaninbure, som passer perfekt til dig, der gerne vil have din kanin med forskellige steder og måske hverken har have eller et sted i hjemmet, hvor der er plads til et fast bur.

Derfor findes der mindre, transportable kaninbure, som er helt perfekte til kaninen, der er med på tur.

Et kaninbur med plads til leg

Et kaninbur er naturligvis ikke et bare et kaninbur. I buret skal det være plads til, at man som kanin har det godt. Derfor er mange bure udstyret med særlige hægter, der er nemme at sætte ting fast på. Det vil sige, at det er nemt at sætte madtragter og vandskåle fast, så kaninen altid kan få fyldt maven, når sulten trænger sig på.

Samtidig skal et kaninbur også være stort nok til, at der både er plads til et sovehjørne, en smule legetøj og hvad hjertet ellers begærer.

Se på et kaninbur her

 

Se flere indlæg om kaninbure:

Et kaninbur er fundamentet for en smuk tilværelse

Få et nyt kæledyr til at bo i et kaninbur

Gode tips til placering og rengøring af dit kaninbur

Share

One thought on “Kaninbur kan både være transportabelt og stationært

  1. Pingback: Et papegøjebur bringer det eksotiske ind i din hverdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *