Husk et hundehalsbånd til din hund, så den kan finde hjem igen

Gå på jagt efter det rette hundehalsbånd (foto petworld.dk)

Gå på jagt efter det rette hundehalsbånd (foto petworld.dk)

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Den er trofast, altid ved vores side og altid glad for at se os. Derfor er det også vores opgave at passe godt på vores hund, når den gør sit ypperste for at passe godt på os og vores familie. Det indebærer blandt andet, at den altid kan finde hjem (.. eller at de, der finder den, kan bringe den sikkert hjem)

Det sikrer du med et hundehalsbånd med alle dine kontaktinformationer.

Hunde er strejfere. Specielt hanhunde, der kan finde på at forlade hjemmet for en stund, hvis de dufter en parringsklar hunhund. Hunde har en fuldstændig uovertruffen lugtesans, så hunhundenes duft kan få dem til at begive sig ud på eventyr langt væk fra hjemmet. Og nok er de i stand til at finde hunhunden, men de er ikke altid i stand til at finde tilbage igen.

Få hundens navn på hundehalsbåndet

For at finde hjem igen skal de med andre ord findes af mennesker, der kan se, at hunden strejfer forvirret omkring, fordi den er blevet væk hjemmefra. Hvis hunden i sådanne tilfælde ikke har et hundehalsbånd på, kan den kun afleveres på et internat. Har du derimod givet den et halsbånd med hundens navn og dit telefonnummer, så kan du få et direkte opkald.

Grunden til, at det er en god ide at skrive hundens navn på dens hundehalsbånd er, at dem, der finder den, kan kalde den til sig og få skabt en tryg relation til hunden. Den ved jo godt, hvad den hedder, og derfor er det trygt for den at blive kaldt ved navn.

Hundehalsbånd kan fås i mange farver og materialer, og det lille emaljeskilt med kontaktoplysninger kan ligeledes findes i mange varianter og former, så det er muligt at finde et, du kan lide at se på hver dag.

Se et udvalg af hundehalsbånd

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *