Hundetøj – smart eller galskab?

Sødt, praktisk eller til grin? (Foto Petworld.dk)

Sødt, praktisk eller til grin? (Foto Petworld.dk)

Vi danskere elsker vores hunde. Hunden er med dens nysgerrige, legelystne og trofaste sind suverænt danskernes yndling, når det kommer til kæledyr. Der er dog stor forskel på formålet med hunden fra ejer til ejer. I dag er der nemlig opstået en trende med, at man i højere grad bruger hunden som en del af sit eget look eller stil. Det betyder, at vi nu ikke længere bare køber tøj og tilbehør til os selv, men at man i dag tit også kan spotte hunde i bybilledet, der er klædt i alverdens kostumer eller beklædningsgenstande. Faktisk er trenden ved at være så fastgroet i Danmark, at man nu kan købe tøj til dyrene i enhver dyrehandel med respekt for sig selv.

Amerikanisering?

Noget kunne tyde på, at trenden kommer fra Amerikas kendismiljø, hvor flere og flere af de store stjerner efterhånden er begyndt at blive set med små hunde i alskens kostumer, som de bærer rundt på armen eller i dyre dertil indrettede designertasker.

Især superkendissen Paris Hilton og popsangerinden Britney Spears har i flere år været ”ambassadører” for denne trende med at bruge sit kæledyr som accessorie, når man er ude.
Hvad er du til?

Se et udvalg af hundetøj her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *