Hundetegn – for hundens skyld

Du skal jo have et hundetegn (foto petworld.dk)

Du skal jo have et hundetegn (foto petworld.dk)

Som hundeejer er man helt sikkert indstillet på, at der er meget, som skal gøres, for at ens hund har det godt. Den skal luftes, passes, plejes og elskes hver eneste dag. Men god behandling af en hund kan faktisk ikke stå alene. Der er også nogle ting, som man skal være villig til at ofre nogle penge på, fordi de kan være med til at beskytte hunden. Et hundetegn er en af disse ting. Det lyder måske umiddelbart som en ubetydelig størrelse, men det kan være til stor gavn.

Selvom man selvfølgelig passer godt på sin hund, når man går tur med den, eller den løber rundt i haven og leger, så kan det desværre ske, at den stikker af eller bliver væk på anden måde. I en sådan situation vil et hundetegn kunne hjælpe med at få hunden hjem igen. I et hundetegn skriver man nemlig ikke blot hundens navn, men også ejerens kontaktoplysninger, så dyret kan blive bragt hjem igen så hurtigt som muligt. Hver dag bliver hundredevis af hunde ‘reddet’ på grund af deres hundetegn.

Et hundetegn hører sammen med et hundehalsbånd

Hvis man erkender, at det er nødvendigt at udstyre ens hund med et hundetegn, så skal man blot investere i et sådant sammen med et hundehalsbånd. Det er nemlig i halsbåndet, at hundetegnet skal sidde. Derfor skal man også stille krav til hundehalsbåndet, da det skal være slidstærkt, så det altid sidder på hunden. Samtidig skal det selvfølgelig ikke være ubehageligt ved for eksempel at gnave om halsen på den. Det er en balancegang, som man som hundeejer kan gå ved ikke at gå på kompromis med kvaliteten af de produkter, som man ser nærmere på.

De fleste former for hundetilbehør kan erhverves online til gode priser. Det er et godt sted at starte, hvis man ikke bor i nærheden af en dyrehandel, eller hvis man gerne vil være sikker på, at man får den bedste pris på et hundetegn, hundehalsbånd eller noget andet til hunden. Find et flot hundetegn her.

Læs også: http://www.ops09.dk/hundetegn-er-lovpligtige/

Share

One thought on “Hundetegn – for hundens skyld

  1. Pingback: Få et flot hundetegn til din hund og vær sikker på altid at kunne finde den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *