Hundelemme fra Staywell passer til alle slags hunde

Staywell er den perfekte lem for hunde (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Staywell er den perfekte lem for hunde (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Der er mange ting, der skal indkøbes, når man får en hund. Nogle steder kan det være smart at få fat i en hundelem til døren, sådan at den kan rende ud og ind, som den selv finder det behageligt. Det kræver selvfølgelig, at din have er lukket af, så den ikke løber væk. Men det kan være svært at finde den rigtige til netop din hund, og der tilbyder blandt andet Staywell en masse forskellige muligheder.

Find den rigtige

Når hundelemmen skal vælges, er det vigtigste at finde ud af, hvor stor din hund er. Bredde og højde skal selvfølgelig passe med lemmen, sådan at hunden ikke pludselig sidder fast. Og der skal også være plads til at din hund tager på, eller måske endda bliver gravid. Dernæst skal du overveje, hvor lågen skal sidde. Nogle hundelemme egner sig kun til at være i tykke, meget stærke døre og andre kun til glasdøre. Så du kan ikke bare købe den samme til alle dørene. Sidst skal du overveje, om det kun er din hund, der skal gå igennem lågen. I så fald kan det være en idé at få en lem, hvor den kun kan tilgås indefra og låser, hvis man prøver at komme ind ude fra.

 

Nemt når katten skal ud om natten

På den måde risikerer du ikke fremmede katte, der bare kan vandre direkte ind i køkkenet f.eks. Alternativt kan du vælge en lidt dyrere udgave, hvor både hund og lem har en chip siddende, sådan at det kun er din hund, der kan tilgå lågen både ude og inde fra. F.eks. har Staywall nogle halsbånd med infrarød chip eller bare en almindelig magnet, der passer med lemmen. Nu kan det godt være, du sidder og overvejer, om du ikke bare kan bruge den kattelem, der allerede er monteret i døren til din hund. Men katte- og hundelemme har forskellige størrelser og huler, der passer til dyret. Så du er nødt til at investere i én til din egen hund.

Kig på Staywells udvalg af både katte- og hundelemme lige her

 

Her kan du finde tilbud på kattelemme:

SureFlap mikrochip kattelem gør livet som katteejer lettere

En kattelem er den nemme løsning til folk med katte i hjemmet

Share

One thought on “Hundelemme fra Staywell passer til alle slags hunde

  1. Pingback: Sådan får du monteret din hundelem fra Staywell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *