Hundefoder skal tilpasses din hund

En glad hund får nok foder (foto petworld.dk)

En glad hund får nok foder af den rette slags (foto petworld.dk)

Du er, hvad du spiser, og det er din hund også. Din hund ligner og afspejler desuden dig, og det er der en god forklaring på. Det er nemlig dig, der hersker over dens liv, og derfor også dit ansvar, at din hund får så meget ud af sit liv som muligt. Det vil komme både dig og familien til gode, hvis du har en glad og aktiv hund, der undgår sygdomme gennem et langt og lykkeligt liv. Foder til vores kæledyr er dyrt, men det kan være katastrofalt at købe billig standard-foder. Foderet skal gerne tilpasses det enkelte dyrs behov, og det er der mange mærker, der gør. Er du i tvivl om, hvilken foder din hund bør få, kan du altid søge gode råd og vejledning hos din dyrehandler eller dyrlæge. Tag gerne din hund med på indkøb, og prøv dig frem, så du også finder en smag, som din hund foretrækker.

Hundefoder med flere egenskaber

Hundefoder laves til både gamle og unge hunde. Tykke og tynde hunde. Raske og syge hunde. Små og store hunde. Kræsne og allergiske hunde. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at vælge den foder, der er bedst for din firbenede ven, og den rette foder vil forlænge livet på din hund og ikke mindst forøge livskvaliteten!

Det rette foder vil desuden give din hund en sundere og flotte gylden pels. En tynd og usund pels vil give din hund et usselt og sølle udseende, og dette er derfor ikke helt ligegyldigt.

Share

One thought on “Hundefoder skal tilpasses din hund

  1. Pingback: Forkæl din hund med det rigtige hundefoder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *