Find tilbehør til din hundekurv

Der er større forskel på kurve end du tror (Foto Petworld.dk)

Der er større forskel på kurve end du tror (Foto Petworld.dk)

En hundekurv er vigtig for at din hund kan føle sig hjemme og også have et sted, hvor den kan være lidt i ro og fred. Når hunden bruger kurven meget, bliver den hurtigt snavset. Og derfor er der mange hundeejere, der fra start køber en plastikkurv, som de nemt og hurtigt kan gøre ren. Men det er ikke særlig spændende at ligge på plastik. Det skal der gøres noget ved.

Det bløde gør forskellen

Du kender det jo selv. Der er ikke noget bedre end at putte sig og gemme sig væk i bløde puder og dyner. Sådan har din hund det også. Så hvis du tænker meget praktisk, når du køber hundekurv og investerer i en plastikudgave, så er det en meget god idé også at købe nogle madrasser og puder, som hunden kan ligge på. For det første, fordi det er lange mere hyggeligt, og for det andet, fordi hundens krop ikke har godt af at ligge så hårdt i så mange timer.

Tænk på hygiejne

Men selv når du køber madrasser, er det vigtigt at tænke på, at du også skal kunne være dem rene. Hunden bruger sandsynligvis puder og madrasser meget. De bliver rigtig snavsede, og du skal have mulighed for at holde dem rene. Så spørg lige i forretningen, før ud køber.

Se nogle forskellige modeller på hundekurve her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *