Få en masse inspiration til, hvad kaninbure kan være for en størrelse

Tag et kig på kaninbure (foto lavprisdyrehandel.dk)

Tag et kig på kaninbure (foto lavprisdyrehandel.dk)

Når du hører ordet kaninbur, så får du helt sikkert et billede inde i hovedet. Et meget klassisk billede af et lille bur med rød plastikbund og nogle små bitte tremmer, der gør, at du kan kigge ind til kaninen. Ja, det er det helt klassiske kaninbur. Men ved du hvad? Kaninbure kan faktisk se ud på rigtig mange andre måder. I dagens Danmark, hvor kaniner er et af de mest populære kæledyr, er der et hav af muligheder for at opgradere kaninburet bare en smule, så det bliver lidt bedre for din kanin at bo i det.

Kaninbure behøver ikke være små

Jo, jo, det er da smart, når et kaninbur er småt, for så har I plads til kaninen indenfor. Men prøv at tænk lidt større: Hvorfor ikke give din kanin et meget større kaninbur og så for eksempel placere den udenfor? Især om sommeren er dette en god idé, og så kan buret og kaninen jo komme ind i udhuset eller garagen, når vinteren banker på døren. På den måde kan du give din kanin mere plads, og du behøver heller ikke have den indenfor, hvor den faktisk godt kan give en lidt dårlig lugt i hele huset.

Find et kaninbur allerede nu

Er du måske blevet bare en smule inspireret til at købe et større kaninbur til din kanin? Så behøver du ikke vente særlig lang tid med at købe et kaninbur til den. For du kan nemlig finde et lige her på nettet. Så længe du bare ved, hvad du cirka har plads til i haven og garagen, så kan du jo læse målene på hjemmesiden. Smart, ikke? Lettere bliver det ikke at have kanin.

Klik her for at se et udvalg af smarte kaninbure

 

Se flere indlæg om kaninbure:

Kaninbur kan både være transportabelt og stationært

Et kaninbur er fundamentet for en smuk tilværelse

Få et nyt kæledyr til at bo i et kaninbur

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *