Et terrarie giver plads til eksotiske drømmedyr

Vil du have eksotiske kæledyr? Så køb dig et terrarie (foto petworld.dk)

Vil du have eksotiske kæledyr? Så køb dig et terrarie (foto petworld.dk)

Det er ikke en hemmelighed. I Danmark findes der kun få dyr, som det giver mening at være en smule bange for. Og der er lige så få, der har magiske farver og emmer af eventyr.

Men det er ikke umuligt at trække levende eventyr med hjem i stuen. Løsningen er at få et terrarie. Terrarier er glasbure, der fungerer som ovenvandsakvarier. Her er der plads og levemuligheder for det krybdyr, du gerne vil have med hjem i stuen, soveværelset eller på kontoret.

Drømmer du om at se på en særlig slange dagligt? Eller har du en passion for skorpioner? Så et det et terrarie, du skal have fat på.

Terrarier giver dig nemlig mulighed for at leve med disse dyr helt hjemme i dit eget hjem. Hvis du drømmer om at få dronningeedderkoppen, den sorte enke, med hjem, så er det også en mulighed med et terrarie. At finde edderkoppen er en anden ting, men terrariet er en godt levested for den.

Gode levekår

Uanset hvilket dyr man har, så er det vigtigt, at man passer godt på det. Man skal sørge for, at et levet under kår, der er bæredygtige. I et terrarie skal der være, ligesom virkeligheden ville være for dyret. Det vil sige, at en fugleedderkop skal leve i et terrarie med en relativt høj fugtighed og varme. Slanger skal leve på en særlig form for jord og alligatorer eller krokodiller skal have vandt at slå øjnene op fra.

Det kan kræve en særlig indsats fra din side at få disse ting på plads, og nogle terrarier er lettere at tilrettelægge perfekt end andre. Men med et terrarie er der ikke desto mindre rig mulighed for at få det eksotiske drømmedyr, du elsker allermest, hjem i dit helt eget hjem.

Share

One thought on “Et terrarie giver plads til eksotiske drømmedyr

  1. Pingback: Er du vild med kryb og kravl, så køb et terrarie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *