En kat kan have glæde af et kradsetræ

Alle katte har brug for at kradse igennem (foto lavprisdyrehandel.dk)

Alle katte har brug for at kradse igennem (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et kradsetræ kan måske i første omgang lyde som en stor ting, men dette er dog ingenlunde tilfældet. De fleste katteejere kender til, at deres kat hvæsser kløer i møblerne, på væggene, i gulvet eller lignende steder. Det kan godt være ret irriterende, for det ødelægger selvsagt tingene. Man kan faktisk blive overrasket over, hvor stærke kløer, en kat har.

Der er dog ingen tvivl om, at det at hvæsse kløer, er en naturlig del af en kats livscyklus. Det vil derfor være urealistisk at prøve at vænne den fra det. I stedet skal man hellere prøve at se på, hvad man så kan gøre. Og det er netop hér, at et kradsetræ kommer ind i billedet.

Kradsetræer kommer i mange afskygninger. Fælles for dem er, at de består af en ru og grov overflade af filtret stof og trevl. Man kender lignende overflade fra sådan noget som en hamphandske. Et kradsetræ kan så hænges op et sted, hvor katten kan nå det, og med lidt tålmodighed og gåpåmod kan den lære, at det er hér, den skal hvæsse sine kløer.

Din kat og dens kradsetræ

Det vil helt klart være til både katteejer og kats glæde, at man har indkøbt et kradsetræ. På den måde undgår man nemlig konflikter og anspændt atmosfære, hvilket også påvirker forholdet mellem menneske og dyr. Ligesom så mange andre ting, er et kradsetræ mere eller mindre nødvendigt for ret mange katte, og derfor er det bedre at regne det med ind under de ting, man skal investere i, for at katten har det godt.

Kattefoder, kattelemme, kradsetræer og meget andet tilbehør til katte kan alt sammen købes online. Så hvis du har brug for at spare penge på sådan noget som et kradsetræ, kan du med fordel gøre det ved at handle på internettet!

Køb et kradsetræ til din kære kat her

Share

One thought on “En kat kan have glæde af et kradsetræ

  1. Pingback: Et kradsetræ er godt for din kat og dine møbler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *