En hundesele skåner din firbenede ven

Gå tur med din hund uden at være bekymret for at hive lidt (foto Petworld.dk)

Gå tur med din hund uden at være bekymret for at hive lidt (foto Petworld.dk)

Du kender det udmærket. Din hunden bruger mange timer indendørs med dig, og dagens højdepunkt for den er derfor de daglige gåture! Spar derfor ikke på dem, hvis du vil have en sund og glad hund.

Netop fordi det er dagens højdepunkt for din hund, har mange hunde en tendens til at trække. De er nysgerrige og ivrige efter at opleve verden omkring dem. Når din hund trækker, vil den belaste hals og nakkemuskulaturen unødvendigt. Det er anstrengende både for dig og den.

En god løsning kan være en hundesele i stedet for det klassiske halsbånd. Mange hundeejere er begyndt at benytte sig af hundeseler netop for at skåne deres logrende venner. Hundeselen sidder rundt om kroppen, hvilket betyder at den sidder langt mere stabilt på hunden. Nakke og hals aflastes.

Vælg den korrekte hundesele

Der findes et hav af hundeseler, og alle kan bruges. Vælg dog en sele, der passer til dit og din hunds behov. Går du i en blandet miljø, hvor du både risikerer befærdede veje og åbne stier, så er en justerbar hundesele en perfekt løsning. Du kan let holde din hund tilbage i tilfælde af utrygge mennesker, børn, biler og andre hunde, og du kan let give din hund line, når forholdende tillader den at boltre sig.

Større hunde, der trækker mere, skal have en stærk sele. Der findes seler af ganske god kvalitet udviklet i stærk polyester. Forestil dig din sikkerhedssele i bilen. Materialet er yderst holdbart og kan klare både slid og pres.

Hundeselerne er gode til hvalpe, der ikke har lært at gå tur endnu. Det kan for en lille skabning være meget ubehageligt at blive iklædt halsbånd og snor. Desuden vil en utrænet hund trække mere.

Find en hundesele her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *