En hundegård er en god udendørsløsning

Al den friske luft din hund behøver! (foto Petworld.dk)

Al den friske luft din hund behøver! (foto Petworld.dk)

Har du hund, og har du en rimelig grund, bør du anskaffe dig en hundegård. Der er mange fordele. Placerer du din hundegård tilpas langt fra et befærdet område, undgår du gøen fra din have. Det bliver både du, fodgængere og dine naboer glade for.

Har du en større hund, der ikke er god til at være alene hjemme eller blot har brug for meget motion og luft, vil det være ideelt med en løbegård, hvor din hund kan hygge sig, mens du er på arbejde, laver mad eller andet.

Hundegården kan selvfølgelig ikke erstatte gode luftture dagligt, da din hund har godt af at komme ud og længere omkring.

Find en hundegård i den rette størrelse

Hundegården skal selvfølgelig passe til din hund. Der er stor forskel på hunde, men det ved du sikkert nok. Nogle større hunde kræver ekstra meget både plads og motion, mens mindre og mere familievenlige hunde kan nøjes med to-tre kortere gåture dagligt.

Har du anskaffet dig en større hund, vil det altid være en god ude med en hundegård, hvis du vil sikre dig, at hunden får den nødvendige motion og luft. En hund der får sin nødvendige motion og luft vil også være en sund og glad hund.

Hundegården skal selvfølgelig være større alt efter, hvilken hund du ejer. Du bør overveje underlaget i gården. Et varieret underlag vil glæde din hund mest, ligesom det altid vil være en god ide med et hundehus i tilfælde af, at hunden mangler varme eller tørvejr.

Hundegården kræver mindst ti til femten kvadratmeter af din have, hvilket kan synes af meget, men det er nødvendigt, og har du anskaffet dig en større hund, så er det noget du bør prioritere.

Find en hundegård her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *