En hundefløjte giver tid til udvikling og pleje af hunde

Træn din hund til at lystre en hundefløjte (foto.petworld.dk)

Træn din hund til at lystre en hundefløjte (foto.petworld.dk)

Der er ikke noget bedre end at fløjte til sine hunde. For så ved man, at de kommer. Men hvis man virkelig gerne vil lave særlige øvelser med de små søde hundebasser, bør man investere i en særlig hundefløjte, der får dem til at huske de særlige lyde som særlige kommandoer til øvelser. Hvis man ønsker at toptræne sin hund og få den til at lystre til lyden af fløjten, bør man helt klart investere i en hundefløjte. Hundefløjten inviterer hunden ind i den særlige verden af lyde, der har helt særlige betydninger, og som derfor åbner op til en helt særlig verden af forholdet mellem ejer og hund.

Hundefløjte og hundekiks

En hund skal kunne føle sig stolt over at gøre noget. Derfor hører hundefløjte og øvelser stærkt sammen med hundekiks og klap på ryggen. Når en hund får fortalt, at den gør noget rigtigt, bliver den selvsagt også stolt og glad. En hundefløjte markerer, hvad der skal ske, men rosen og hundekiksen indikerer, hvor rigtigt de gjorde den pågældende øvelse. Derfor bør man heller ikke stå tilbage for at investere i hundekiks, hvis man først er på udkig efter en hundefløjte.

Skaber liv og atmosfære

Skal der skabes en god atmosfære i hjemmet, handler det om at skabe en human disciplin, som hunden kan rette sig efter men også føle varmen og glæden i. Der er ikke noget bedre end en ordentlig og disciplineret hund, der ved, hvad det rigtige er, og som lystrer, når der bliver fløjtet i hundefløjten.

En hundefløjte giver rummet til at udvikle sig og komme videre i tilværelsen, men den er også en særlig måde at tænke på, som burde belønnes med hundekiks, når den gode gerning er gjort.

Share

One thought on “En hundefløjte giver tid til udvikling og pleje af hunde

  1. Pingback: Med en hundefløjte kommer hund og ejer hinanden nærmere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *