En god hundesnor giver både dig og hunden en behagelig gåtur

Husk en god snor, til en god gåtur (foto petworld.dk)

Husk en god snor, til en god gåtur (foto petworld.dk)

Når du er ude at gå med din hund, kan du nogle gange lade den løbe frit rundt. Andre gange er nu nødt til at have den i snor – måske er der mange mennesker omkring jer, måske har du ikke lært at kunne kalde hunden til dig endnu.

Med en hundesnor har du et rigtig godt redskab til at gå en tur sammen med din hund. En tur, hvor du let får hunden til dig, hvis der er brug for det. Eller en tur, hvor i blot går stille og roligt ved siden af hinanden.

Hundesnore fås i mange materialer og farver. Først og fremmest skal den selvfølgelig være behagelig at holde i. Derudover må den gerne matche din hunds hundesele eller halsbånd. Det smarte er, at hundesnoren hurtigt kan klipses til enten selen eller halsbåndet, så du let kan slippe din hund løs, hvis den skal have lov til at løbe frit.

Hundesnores materialer

Hundesnore og hundeliner findes som nævnt i mange materialer. Der er gode muligheder, uanset om du er til læder eller nylon, eller hvis du hellere vil have webbingliner, liner med reflekser, kæder eller en hundekobbel til flere hunde.

Hundesnore er en snor i traditionel forstand. Denne kan du klipse til hundens halsbånd eller sele og så har den én længde. Her kan en hundeline omvendt udvides eller trækkes sammen, alt efter hvad behovet er på din gåtur. Med en hundeline kan hunden få lov at løbe lidt friere, men det kræver også, du kan kalde den til dig igen, hvortil du strammer linen. Linen giver ofte en følelse af større fleksibilitet.

Om du skal have en snor eller en line afhænger altså af dine behov. I sidste ende er det vigtigste at finde en hundesnor eller hundeline, der er god at holde på og som ikke stresser hunden – så du og din hund får de hyggeligste gåture.

Se et udvalg af hundesnore her

Share

One thought on “En god hundesnor giver både dig og hunden en behagelig gåtur

  1. Pingback: Få fat i den rette hundeline og sørg for at din hund får del i den friske luft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *